Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
=(


Optimist


Kvällsamspelare söker sällsam sneglare
Pälssanerare tuktar självsam flyglare
En Sam, seglare, smeker Svens bandspelare
Skälmsk anspelare förgås av Aen, dansksedare

Brännmanetbödlar fluktar svensamhetsmödrar
Pennamnet Brödar stalkar venngramvetsnördar
En Sam, het, dödar; raggar skämsamvetsbögar
Känn! Sammetsnödar. Roar. Men. Samhet mödar




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-29 01:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd