Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilmodeller



Ända-målen
Helg-ar medlen

Ju flashigare
Ilsket rödskrikiga

Ljuslyktor desto
Bättre

Att det sedan kan
Ta en ände med
Förskräckelse

Beroende på hur
Föraren kör där

framme är en
annan sak att
beakta

En armada av
ilskna bålgetingar

Vid skymningsdags
på stormarknadens
Parkeringsplats

Beredda att åka
Hemåt efter
Påfyllning

Till helgens kommande
Tröst konsumtion

När jordklotet vrider
Sig i produktiv

Mänsklig aktivitet







Fri vers av Sefarge VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-31 15:20



Bookmark and Share


  axveronika
ja man kan ju undra
2019-03-31

  Kungskobran VIP
Helg liv
Köpa äta supa älska ........

2019-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP