Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tanken vid havet

Jag föreställer mig
Att jag sakta
på osäkra ben
går ner mot havet

Armarna darrar
Det kittlar längs ryggraden
Rädsla, längtan

Så känner fötterna
De runda solvarma stenarna

Ett par steg till
Vågorna sköljer mina vrister

Jag föreställer mig
Att jag andas frihet




Fri vers av Ordforskaren
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-28 07:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ordforskaren