Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Makt och prakt

Melodi: Det gåtfulla folket

Karlar är folk och dom bor
i en underbar värld,
denna värld ger dem allt till behag.
Vill dom ha kvinnor
som ger dom sin flärd kan det ske
om så önskas var natt eller dag.
Där går en snubbe
som samlar på pengar, han får en miljon.
Där går en gubbe,
ett harem han gängar, får önskvärd passion.
Där finns en lirare som kickar boll,
han blir ett proffs och blir rik som ett troll,
köper sig lycka.
Där kan en trashank
i guld och galoner sig smycka.
Alla är män och dom tillhör
det maktfulla könet.

Kvinnor är folk och dom bor
i en underbar värld,
denna värld ger dem allt till behag.
Vill dom har karlar
som är till behag kan det ske
om så önskas var natt eller dag.
Där går en brallis
som vill ha en villa, hon får ett palats.
Där är ju Alice,
som alla sägs gilla, hon får första plats.
Där finns en tjej som det ordnar sig för,
hon öppnar eget och blir direktör,
köper sig lycka.
Där kan en baglady
med diamanter sig smycka.
Alla är kvinns och dom tillhör
det praktfulla könet,




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Nils-Ivar Lindström
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-28 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström