Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

03-28-19

Ensamheten överraskar kraftfullt.
Och drar långsamt ner dig.
Sveket svider obehagligt.
Och ger dig ett mörker som är svårt att se igenom.
Liskan lyser argt.
Och gör att du inte kan ta dig igenom muren framför dig.
Hatet mullrar energiskt.
Och du stöter allt ifrån dig.
Ensamheten överraskar kraftfullt.
Och allt blir mörkt.




Fri vers (Fri form) av Tess Strand
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-28 09:58



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Vackert ! (Tror att det ska läsas ilskan, eller?)
2019-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Tess Strand
Tess Strand