Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Inkomst"




Usa:s statskassa
Lever gott på

Att bötfälla andras
klumpiga omoraliska
misstag

När inte deras egna
Skatteintäkter räcker
till

Men HSBC kunde inte
ens de märkbart rå på

När Banken kom undan
Med ett smärre bötes
- belopp

Utan att för den skuld
Förlora sin bankoktroj

eller några andra
Tillstånd

Vid den "rättsliga
prövningen"


I det stora förlovade
Landet

Med dess oanade
Möjligheter

Bortom allt förnuft?








Fri vers av Sefarge VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-28 10:55



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Swedbank drar en nit
i sin egen skit
för sin egen profit
2019-03-28

  Fulbergarn
Bankerna de segra
När pengar prata
Har pratmakar inte en chans
oavsett vem som bjur upp te dans
2019-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP