Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Personen är fiktiv. Inspirerad av Josefin Nilssons tragiska död.


Mitt blåslagna hjärta

 

 

nej, det var inte alla fula orden

du kallade mig det värsta du kom på

att jag var knäpp i skallen

att jag inget begrep

 

nej, det var inte att du inför andra

hånade mig och mitt utseende

fast jag gjort mig så fin jag kunde

det kunde aldrig bli fint nog

 

nej, det var inte örfilarna och spottandet

att du behandlade mig sämre än en bandhund

 en hund hade det bättre än jag

den får åtminstone mat och vatten

 

nej, det var inte slagen mot min kropp

inte de hårda sparkarna

inte hur du slet i mitt hår

inte hur du skrek åt mig

 

nej, allt uthärdade jag

till priset av en söndertrasad själ

och ett blåslaget hjärta

 

det var det du alltid sa efteråt

det jag aldrig kunde förstå

när du sa :

"Jag älskar dig"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-03-28 12:28



Bookmark and Share


  Fulbergarn
2 månader på var det värt, skandal det krypet borde suttit i fem år
2019-03-29

  Bodingen VIP
Förr sa dom "de man agar, älskar man", måste väl vara ett av jordens värsta bullshit!
2019-03-28

    Whirlwindpoesi
Vad jag kännerigen allting i det du skriver. Det värsta är när de orden kommer när man är som desperatas och nedbruten av dem, när man är som minst i sitt psyke, då gör de så att de är allt i hela världen. Fyfan för våld. SJUKT BRA TEXT!!!
2019-03-28

  Kungskobran VIP
Vilka typer det finns
bura in dom
låt internerna ge dom vad de tål
2019-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP