Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gotlandsdricku Gäre Greine Geipe

 

Fick en dunk äkta vara
halva upp druckit
gött blir inget att spara
smil upp spruckit

trettio stollar på en fest
av Gotlandsdricka
tjugoåtta jämförde pest
satt sen med hicka

sörjan alltid min favorit
andra blir hätska
tack Lillis ty hon tog hit
en ös udda vätska




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-28 12:48



Bookmark and Share


  Fulbergarn
va ä nu detta
ä dä bätter än fetta
i så fall leggär de etta
på mi lista
2019-03-28

  Öknens Ros VIP
säg, vad är i dunken
som gör en drucken
drick med måtta
inte som August o Lotta
2019-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP