Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset i mörkret


som om du aldrig någonsin funnits

vandrar jag nu på jorden utan dig

som om det var en  dröm

jag aldrig någonsin ville vakna ur


hur jag blickar in i spegeln

och möter samma ögon som också du bär

jag vet att du finns, är och andas

någon annanstans


inte där du borde vara, här


jag får se tiden an och fortsätta tro

att imorgon kanske, kanske, kanske

om mirakel jag ber och att hoppets låga

aldrig någonsin brinner ut


för mörkret är så mörkt

så mörkt

och du är ljuset



















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-28 12:08



Bookmark and Share


  ScandinavianDrifter
Det finns mirakler och hopp även när döden och mörkret omsluter oss på alla sidor.

Fint skrivet. Gud välsigne dig.
2019-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP