Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"kort beskrivning av Världslägret?"


Inhägnat



Det kan diskuteras och
ifrågasättas
Om det råder demokrati

I ett Land som behöver
Murar o stängsel

För att skydda sig
Mot vadå?


Och om innevånarna
känner sig instängda
och inskränkta

istället för skyddade och
Upplysta. ..


För det var väl
ändå
inte meningen?




Prosa av Sefarge VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-03-28 12:41



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Ja, det är en synnerligen märklig idé att tro att man in the land of the free and the home of the brave blir friare och modigare genom att bygga in sig bakom en mur...
2019-03-30

  Fulbergarn
det räcker med en stämpelklocka

men du har rätt
2019-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP