Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två kön i ondskans tjänst

Det finns två kön i ondskans tjänst

Det manliga ger sig till känna

genom bristande medkänsla

och sin manliga testosteronstyrka

som kräver sin tribut

Den kvinnliga yttrar sig

genom intrigans och insnack hos chefen

kombinerat med skitsnack om manlig kollega

för att kunna ligga bättre till

i befordringshänseende




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-28 13:07



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Två sidor om
Samma mynt
Skall det vara
Så svårt att
Förstå?



2019-03-28

  ULJO
Lika goda kålsupare båda två. Med andra ord.
2019-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP