Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom


kom
kom du älskade okända
vackra söta lilla vän
lägg dig här bredvid min trötthet
lägg dig här bredvid min väntande
varma nakenhet
kom




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-28 13:34



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
så fint att lägga sig bredvid någons trötthet. <3
2019-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP