Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är så vackert att det gör ont

 

 

Livet

det obändiga

det allomfattande

det omfamnande

det gäckande

det underbara

men ack så skört

att det ibland hänger på en tunn tråd 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-28 14:12



Bookmark and Share


  Fulbergarn
allt för tunn ibland
2019-03-29

  Bodingen VIP
Meningen med livet är...
2019-03-28

  Kungskobran VIP
Tråden är smal
man har inget val
bära eller brista
det får framtiden rista
2019-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP