Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid

 

Tjugo år, kort tid
för engagerad poet
med mycket mod

Men lång tid för den egna
känslan och ordvalet




Bunden vers (Tanka) av Fredrik P. VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-28 18:09



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
Tid är en illusion och samtidigg något som man nästan kan bestämma över (tror man). Finpoetat!
2019-04-01

  Per Rydberg
Kort och kärnfull!
2019-03-28

  Bjarne Nordbö
Väl funna ord.
2019-03-28

  ULJO
Tjugo år lång tid men ändå kort
2019-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP