Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Östersunds fort Knox

Jag visste att Östersund ett fängelse kanske skulle få
Men jag visste inte då att det på storgatan skulle stå

Ej heller att det Fks liv skulle trygga
Genom att här i staden ett nytt fort Knox bygga

För deras sökande måste ju vara av värsta sort
Ty vad annat kan de vinna med ett ointagligt fort

Men jag tror det är sig själva de är räddast för
Som leder till att de i slutändan för andra förstör




Övriga genrer (Satir) av Maria Sundelin VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-28 18:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA pengarna styr mycket tyvärr...
2019-03-31

  ULJO
Tråkigt att ledarskap ska bygga på oegentligheter. Där pengar ska styra. Likt Sweedbankagerande
2019-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP