Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vanlig dag

Jag vill egentligen leva dag för dag
Men ändå känns dagen väldigt lång

Längden kämpar jag emot
Den kraften jag har kvar

Du betyder allt, du kraft för mig
Men för andra, dom förstår inte ändå




Fri vers av FC
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-28 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FC