Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

doktor, skruva upp musiken




vi visste hur det skulle gå

din
vandrande
självuppfyllande
profetia

född i lera
och rullar fortfarande
runt i den
runt i lera som fläsksvålen
vi är grottmänniskor som
upptäcker eld varje kväll
om och om igen vi
nån
kommer bli bränd

hur ska man stoppa en vän?
som försökte hoppa från
kyrktornen
hur ska man hindra nån
leverskador
innan tjugofem
njurar som skriker
EPIC FAIL
dina semesterveckor i
dödsskuggans dal
har joggat genom den
sen tillbaks igen
och vaknat upp i sjukhussäng

dina första ord
efter en klinisk död:

"doktor, skruva upp musiken"


det går åt helvete nu och än mer sen
bunkra upp för några
fucked up generationer
den där kedjan är stark min vän
david mot goliat
och inte ens tillsammans
kan dom bryta den

du leker järnvägen
och du är räls
och än mer tågen
kör över dig själv
från lessebo till
bosporen
anatolien
hela östfronten
överkördigen
du är störd min vän
och jag älskar dig
men hur länge än
innan omkörelsen






Fri vers av Love Död
Läst 119 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-02 21:27



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Det är flytet som fångar dina ord i mig. Snyggt.
2019-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Love Död
Love Död