Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eau de asshole

dom ringde från tidningen
vad är det där för klädstil
egentligen
är det aska
i ditt hårsvall
kolla ilskan
den är handvävd
mina händer
fingrar av fimpar
det är så ofräscht
rätt in i vedbon
när alla andra
all about hälsa

säger ingen

vad är det som kokar
får allt att osa
du måste brinna
det luktar fläsklägg
men det är konstgjort
o-ekologiskt
och långt från när-prod
har det på flaska
eau de asshole
bra att spruta
finns behov för
mobila murar

"man vet att du är här
när alla svimmar
du lämnar kroppar
som ett risspår"

lämnar hakor
som aldrig tappas
däckar dom så
jag inte kan lämnas
jag ser ögon
med ljusen släckta
jag bara lämnar
och morgonstunden
bär skuld i munnen
för du minns inget
utom ilskan
så om du står upp
gå ifrån nu
här kommer molnet
eau de asshole




Fri vers av Love Död
Läst 194 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-03-29 14:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tänkte fixa ett x nu när jag givit upp straighe edge
2019-04-03

  Bjarne Nordbö
Längesedan jag läste något så frächt och friskt här inne. Fint flyt. Jag ser bilder. Levande ord. Bugar och tackar. Ska kolla in mer av dig.
2019-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Love Död
Love Död