Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lokomotivdriv

 

Järnhäst som lokomotiv
kol och vatten i dess driv
fantastiskt fina vidunder
minnesbild i fina stunder

i Grängesberg stoltserar
veteranloken triumferar
åk ej igenom denna plats
gäller även de på seglats

ta er tid där upptäcka tåg
häpnade då ni kanske såg
tid över industriell revolt
bana lagd av rallare stolt





Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-29 00:04



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Har åkt ånglok en gång, en upplevelse!
2019-03-29

  Fulbergarn
åkte Veteranjärnvägen i Nora, kanske dags att ta en tur till Gränges
2019-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP