Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig

Infångad avskalad helhetsbild
plågar natten tanklöst
Frufri har fönsterrutorna grånat

Flugsmutsen lägger sig förlåtande
som en prickig meningslöshet

Sekvenserna försynens förklaring
blir förfallets lamenterade sång
ohörbar för de döva
Insektskadavren ligger stilla i evig vila.

© Bosse 29 mars 2019.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Bossepoet från Österbotten
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-29 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten