Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett språk, i bagageöverskottet.



Lär dig åtminstone ett främmande språk för att fly
när du är anklagad för rätten att leva och tala om, ditt talade språk.

Du lever utan ett enda ord på en dag och avgår,
bara det undermedvetna avslöjar tanken på ett imaginärt hörsel genom att gräva en tunnel av frihet i templen.

Då kommer du att känna hur väggarna bryter och du behöver dem
Ta det från ena änden till den andra, när du faktiskt lever längre, konceptualisera din journal av lycka.

Att bränna alla former av falskhet
att hylla dig för kärlek och varför inte nämnas, 
att du har övervunnit gränserna för rädsla och mentalitet
låst på toppen av nuvarande tid.

När religion träffar din andra kind och ödmjukar dig
Då igen när träffar dig och uppmuntrar dig,

Då du är inte redo än att du var på vintern,
utan salt och sand, med däck och inverterade kedjor
fortfarande misstänkt för likgiltighet och otro och tidsfristen för is.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-29 07:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP