Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pausera mera!

Att alltid vara nåbar för alla
så fort nå´n på en vill kalla
det blir ju att på sin egen ro
ständigt nalla!
Då sårbarheten höjer
upp sin stämma
och undrar varför
folk inte ens där hemma
ens en liten paus i det pratet
kan klämma in, för tillvaron sin...


















Övriga genrer (Drama/Dialog) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-29 07:46



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Bra sammanfattat om en ohälsosam uppkoppling !
2019-03-30

  lodjuret/seglare VIP
Det bästa med lagsporter är just pauserna, då kan en samla sina illustra tankar och 'gå ifrån' på ett träffande sätt...
2019-03-30

  ULJO
Bättre me internot istället för Internet. Bättre med en kramnalle istället för en yuppinalle.
2019-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt