Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ur En Handduks Dagbok

 

Upphängd blivit krokad 
torkat saften överkokad

förnedrad på golvet ålar
ingen hör hur jag vrålar

duk intill är av lin bördig
tidigt levt som ärevördig

den grimaserar utan risk
fult mallig torkande disk

dock snart får vada i dret
han strax ska jobba i klet

såg nyss katten äta groda
kräkattacker att förmoda
 
även grin av lintönts sorg
tur jag blev tvätt i en korg





Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-29 19:53



Bookmark and Share


  Fulbergarn
påminner om nåt, men... vad?
2019-03-30

  Öknens Ros VIP
En handduks dagbok.
2019-03-30

  AKT VIP
Att vara placerad på en krok,
gör nog inte någon klok.
Att sedan användas som trasa
för att korrigera äcklig fasa,
är inte någon riktig karamell
och gör nog inte någon snäll.

Det är då bättre att i tvättmaskinen
begrunda att där utanför finns svinen!
2019-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP