Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skiktade lövtunna skuggor

Bakom svarta slöjors
änkeskuggor
Så mycket att se
Bortom alla
mörka, låsta rum
När ingenting ska få
skymma sikten
Då livet lyfter sitt
tunga dok
med viljans och
nyfikenhetens
händer
i ännu en vår
av förundran
Där enbart den
lövtunna skiktade
skuggan får finnas
och ge av sin svala
skönhet




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-29 10:40



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämd poesi med mörka toner som ljusnar i vårens tid.
2019-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP