Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tyst värme

friktion grenar knoppar
brusande asfalt borta
stryker svalt värmen, svalt sorl




Fri vers av kjærlighetssanger
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-29 13:44



Bookmark and Share


  danne //
en sprickande känsla av vår - att något blir avtäckt och något nytt håller på tittar fram där.

:) fint
2019-03-29
  > Nästa text
< Föregående

kjærlighetssanger