Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kina introducerar omskolningsprogram för dem som inte vill bli föremål för diktatur.


Poeter på experiment.




Jag ser konstruktiv kritik som ett team av fullt utbildade mentorer.
Vem ska ta uttryck i poetiska uttryck om ett språk i svenska-Kinez-fallet.


Det uppgraderas digitalt som det förstår, och de moderna orden som ska ersättas korrigeras av primär- och sekundärberäkningar...

Att engagera sig i analyser och hantera karaktär i varje text, som ibland är mannen eller vännen, karakteriserades: ursäkter kallar poeterna att förväxlas med den återutbildning de har satt upp.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-29 14:57



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Estimate prietene!
2019-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP