Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sjukdom forskningen ej hunnit klassificera.

”Internet-Perfektionismen” blev början på en masspsykisk förintelse,
en pandemi av ohälsosamma vanor som:

Förslavade vår originalitet,
för massans individualism.

Absorberade oss,
in i en kollektiv jämförelse.

Förväntas ”Internet-Perfektionismen” besvara vad jag offrade för att bli snarlik alla andra?

Det tycks:

Mot en medmänsklig bakgrund växa en dubbelmoral i att Älska.




Fri vers (Fri form) av A. K.
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-29 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. K.