Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Män som lider i tystnad.



Är en kvinna en ros?
En viskning av gudomlig lukt,
Som du behöver ha parfym i ditt liv,
men du måste acceptera också
taggar
  som omger dig dagligen med
smaken av blodet hjälper dig sedan
varför den okonventionella kvinnan stavar dig!




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 162 gånger
Publicerad 2019-03-29 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP