Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÅSIKTSFRIHET

 

Åsiktsfriheten är hotad

Stövlarna trampar igen

Ekon från andra decennier

Här dansar historien!

Denna gång gäller det Sverige

Stormtruppen heter PK

Ve den som bryter mot mönstret

Den bör man helst ge sig på

 

LARZ GUSTAFSSON 190329

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 231 gånger
Publicerad 2019-03-29 18:36



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Folk ska få tro vad de vill. Såg en dokumentär om de som tror att världen är platt. Vissa tror att just deras gud är den sanna. Och det finns de dom tror att klimatförändringar är fake news. Alla får plats i denna värld.
2019-04-02

  Kungskobran VIP
Låt tanken bli fri och klok
PK isterna är ett ok
om du inte gör som de sa
blir du paria
är en förrädare
Stoppa tanke diktaturerna
riv murarna
tyck vad du vill
men sitt inte still



2019-03-30

  AKT VIP
Nu kommer stövlarna i nya färger, som passar den stundande våren. Ekot vibrerar av nya röster som kan kännas igen från förr. Fryser vid tanken och känner ilningar längst ryggraden.
2019-03-29

  Algotezza VIP
Stövlarna har bara nya färger men de trampar på lika hänsynslöst...
2019-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP