Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 29/3

 

 

fångad i famnen

ögonens strålglans bländar

som sol i nedgång

 

 

(c)tk.

 




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-29 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra