Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begå brott

Om jag vet rätt så får vi enligt lag inte skydda en brottsling.

En brottsling känner till sitt brott, och får enligt lag inte skydda sig själv, utan måste anmäla sitt brott.

Den brottsling som underlåter att anmäla sin missgärning begår ett nytt brott




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-29 21:23



Bookmark and Share


  Fulbergarn
nej du måste inte anmäla brott du vet, men du får inte skydda en brottslig
2019-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP