Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


april

 

 

men ännu inte

 

och rummet är en rymd

 

att andas våra hjärtslag

bygga scener inuti;

tid

 

mot ljusnande

att växa

 

bryta

 

 

igenom

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-30 04:07



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
en hoppfull vår andas i denna fina
2019-04-07
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP