Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DE TABUBELAGDA

hell de tabubelagda!

de är höjda över all kritik

de ska alltid stå oemotsagda

av en stum och hänförd publik

hell dessa massans idoler

i kejsarens nya plagg

men barnet inom mig småler

och ska aldrig stryka flagg

 

LARZ GUSTAFSSON 30/3 2019

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 272 gånger
Publicerad 2019-03-30 07:15



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Barnet skådar sanningens minut
men lögnen tar aldrig slut
2019-03-30

    ej medlem längre
De som själva skriver sina lagar har förbrukat sin trovärdighet.
2019-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP