Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GÖMDA BAKOM ÖGONLOCK

 

Går omkring

bleka skuggan

av mig själv

 

från rum till rum

händer plockar

munnen går snällt

 

tårar av trötthet

torkar gömda

bakom ögonlock

 

en mekanisk leksak

uppskruvad till slutet

i sömnens famn




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-03-30 18:03



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Tuffa perioder i livet när man går runt som en robot och gör det som måste göras till man stupar ihop med dagen!
2019-04-03

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om att vardagsglädjen har skingrats av en stor sorg!
2019-04-01

  Cikoria Blå VIP
En dikt som ritar en känsla så man förstår hur det är.
2019-04-01

  Lars Hedlin
Känslosam och i beröring!
2019-03-31

  Niliboy
Å falla tillbaka på!
2019-03-30

  Niliboy
Ser du det heliga ljuset är det gott för då kan du orters dig lite lättare, alla måste vi överleva å strida lite, då är det gott att äga tron!
2019-03-30

  Feliaxel VIP
Berörande ord
2019-03-30

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Stort vemod och sorg i din text. Fin metafor " mekanisk leksak"
2019-03-30

  Poeten Salvador VIP
Kan se den mekaniska dockan. Men du kan skriva, så det är väl inte du
2019-03-30

  Öknens Ros VIP
Känsla av vemod.
2019-03-30

  ULJO
Berörs av din text.
2019-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP