Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen rubrik

 

 

Jag, en orolig själ

i en lugn kropp.

 

En välsignelse 

eller förbannelse.

 

Trasig, önskande,

längtande, trånande.

 

Så många drömmar,

så få upplevelser.

 

Här är verkligheter,

få dem att blomstra.

 

Lev i verkligheten,

våra drömmar.

 

Gör dröm till verklighet,

gör verklighet till en dröm.

 

Älska

älska livet

älska människan

älska din nästa

 

Älska dig själv.




Fri vers av ingenmening
Läst 226 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-03-30 08:22



Bookmark and Share


  HelenaW
Den här är bra, riktigt bra!
2019-06-05

  danne //
De fem sista raderna är fina
2019-03-30
  > Nästa text
< Föregående

ingenmening
ingenmening