Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåsten...

Vid blåst, och då på vind, ruva...
då lär nog många på sig skruva
fundera på då
om mer behövs tas på
mot den, kanske en extra luva...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-30 08:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ja kanske det nu när lite polar vindar letat sig ner!
2019-03-31

  ULJO
Gott tips
2019-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt