Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med en utandning

Färden med vingar av stål
går med stormsteg
emot helvetets portar.

barnet vinkar
med näsduken
från sin balkong

Ett farväl som inte kräver
tårar som fuktar tygtrasan,
en hoppfull återvinning
väntar på framtidens undergång.

© Bosse 30 mars 2019.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-30 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten