Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~IAKTTAGELSER~

En sensibel iakttagare har säkert
lagt märke till att det lyser om
vissa människor på ngt vis,
en slags aura vilken omger deras
lekamen,likt en osynlig hinnas sfär.

En ytlig iakttagares skenbara
bedömning är att de endast upp-
fattar den sminkade sanningen
men är blinda inför den osminkade,
liksom drinkaren dränker sin kärlek,
eller säljer sin själ för pengar.

*









Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 379 gånger
Publicerad 2019-03-30 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP