Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rokokokroppar

Det har börjat kännas lite fattigt för männen

att inte kunna mäta sig med kvinnorna

och deras sköna rokokokroppar,

så nu har man börjat ta till

det enda som kan skapa en image av manlighet;

som en motvikt

Den ene efter den andre kändismannen

dyker upp i tv

har börjat följa devisen "anlägg skägg"




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 203 gånger
Publicerad 2019-03-30 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP