Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

What did you say?

Ilse Spindel. What character? What did you say?




Bunden vers av Mim
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-30 11:56



Bookmark and Share


  danne //
I say ABC givs a good start!
2019-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Mim