Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen målning


Lycklig

Jag tror jag känner mig lycklig
Behövs nog bara att vakna upp
Öppna ögonen och blinka
Smörja torrögonen och se
Det blommar krokus utanför
Och jag kunde baka kanelbullar
Mitt barnbarn sa
att mormor
Är snällast i världen
Jag tror jag känner mig lycklig
Och jag är inte så himla gammal
Öppnar upp och blir glad
Medan bullarna jäser
Och det luktar vår




Fri vers av Sommarina VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-30 13:01



Bookmark and Share


  Stisse
Underbar dikt om glädjen i det lilla som egentligen är det stora. Dikten strålar av värme och en känsla av tacksamhet infinner sig när jag läser den. Vardagen kan bjuda på så mycket glädje om vi tillåter den att komma till oss.
2019-04-04

  Anya VIP
Denna lycka smittar av sig. nää inte är man speciellt gammal. Fint skrivet och fin bild.
2019-04-03

  Lars Hedlin
Bra skriftat med insikts ton
2019-03-31

  ULJO
Det lyckliga ligger i händerna på vardagens små ögonblick.
2019-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP