Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårblommor 28/3 2019

Tussilago lyser gul som en sol
man hör ekot av göken som gol.

Blåsippor i skogen jag fann
litet grässtrå tittar fram.

Snödroppar, krokus och lilja på våren kommer
de spirar från våren till härlig sommar.

En blåsippa växte i en dikeskant
blomman blev norpad av en tant.




Bunden vers (Rim) av Ingemies. Blandning
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-30 18:15



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det känns så gott nu när alla vårblommorna kommer fram...härligt diktat...
2019-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Ingemies. Blandning
Ingemies. Blandning