Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KASTAS MELLAN YTTERLIGHETER

jag kastas mellan ytterligheter

det hela sker mentalt, socialt

det andra ser som banaliteter

betraktar jag som katastrofalt

det psykosociala tar strupgrepp

jag hoppas hjärtat lämnas ifred

jag kastas mellan ytterligheter

och vill helst inte alls vara med

 

LARZ GUSTAFSSON 30/3 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 159 gånger
Publicerad 2019-03-30 18:34



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det banala kan utveklas till det katastrofala, liten sten välter ofta stort lass
2019-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP