Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Först till kvarn...

inget
blir malet
av pratkvarnar




Fri vers (Fri form) av Birk Andersson
Läst 301 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-03-30 19:52



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Men pratkvarnar mal och mal.....
2019-03-31

  Poeten Salvador VIP
Härlig
2019-03-31

  Per Drysén
Släpper bara ut varm luft och bidrar till klimatförändringar
2019-03-31

  Öknens Ros VIP
Möjligtvis mals ord.
2019-03-31

  Kungskobran VIP
Från pratkvarnars kvarn kommer ofta inte rent mjöl
2019-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Birk Andersson
Birk Andersson