Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag är INTE högerinriktad. Det är väl bäst att påpeka det, eftersom taket i Sverige är så lågt, trots allt tal om tolerans.


SÅ KALLAT GOTT VÅLD

kommer våldet från höger

är det rått våld

kommer våldet från vänster

är det "gott" våld

just i sverige är lögnen

väldigt lättsåld

 

LARZ GUSTAFSSON 30/3 2019

 

https://www.youtube.com/watch?v=6t8yNpzv_GQ




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 219 gånger
Publicerad 2019-03-30 20:03



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
När våldet kommer från vänstern så kallas det den autonona vänstern
när det kommer från höger nazister?
Varför kallas det inte den autonoma högern?
Bägge är lika vedervärdiga, våld som våld.

2019-03-31

  AKT VIP
Instämmer helt.
2019-03-31

  Fulbergarn
Våld är våld
i slott och koja
från norr till syd
höger till vänster


2019-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP