Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fräck limerick

 

 

en strippa från Klippan

höll i handen vippan

alla väntade så

att få se på

när hon dammade snippan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Limerick) av Öknens Ros VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-03-31 10:26



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ha ha
en fräckis med klass
2019-03-31

  Kungskobran VIP
Vippan vippar
och hittar
in i snippan

2019-03-31

  Bodingen VIP
Om det i mus dammar
dammvippa anammar
med en snippa så torr
kan det ej bli nåt porr
lika bra ta den ur bruk
får ju ändå ingen ...

2019-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP