Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försonas med sig själv


Bortglömd




Försiktigt
öppnar upp ditt rum
Möter blick
Förblir ej stum

En lång tid
Var du ett minne
Undangömd
Glömd i sinne

Mitt krig är över
Jag återvänder
Vill vårda dig
Med varma händer

Tag min hand
Jag vill dig väl
Ska skydda dig
Min brutna själ

Det är tid
Att älska nu
Försonas här
Jag och du

Famnas i
Ett tyst förlåt
Läker sorg
Ett nytt vårt













Bunden vers (Rim) av annapoem
Läst 282 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-03-31 11:04



Bookmark and Share


  Gin83
Supervackert
Skört och ändå hoppfullt
Mycket fin
2019-03-31

  Stay Golden
the colours of Emotions in black and white
2019-03-31

  Lars Hedlin
Helt underbart fint och ömsint! :)
2019-03-31

  Rafmagn VIP
Åååå! Underbar!!
2019-03-31
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem