Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när himlen öppnar sig

 

enbuskar klädda i blötsnö

ett frasande ljud hörs när

snön glider en grenrad neråt

 

lätt solsken och dagsmeja

eller gråmulen november

flickan lyssnar förundrad till

blåmesens entoniga sorgsna klagan

om hon blundar kan hon se

himlen öppna sig




Fri vers av dorotea VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-31 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP