Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Laleh


Som en blomma

Skör men färgstark

Som en trädgren

Vars armar räcker ut i världen

Som en pastellfärg

En klick av sundhet

Fri

Lösgjord ur ett
Block av cement

Men inte dömande

Hon kramar min själ




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-31 13:04



Bookmark and Share


  axveronika
ja vilken tjej
2019-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP