Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Piller

hur mycket
beror inte på piller

piller för att kunna sova
piller för att orka hålla sig vaken

piller för att inte ha ångest
piller för att inte vara deprimerad

piller för att bli piggare
piller för att inte bli manisk

piller för att bli lugn
piller för att kunna ha sex

piller för att bli hög
piller för att bli låg

piller på recept
piller från typer på gatan

piller så att ingenting känns
piller så att NÅNTING känns

piller istället för mat
piller istället för ...

... istället för ...
... LIV ...




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 426 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-31 13:13



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Piller killer
men kan också hjälpa
Utan piller skulle vi tvingas
öppna mentalsjukhusen igen

2019-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP